SUNGURLU’DA SEÇİM HEYECANI!

Okuduğunuz haber
AHL’DE ÇOCUK PANAYARI MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

SİMİT FİYATINDA DEĞİŞİKLİK YOK!

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    AHL’DE ÇOCUK PANAYARI MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

AHL’DE ÇOCUK PANAYARI MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Alışveriş yaparken ziyaretçilerini eğlendirmeye de önem veren AHL Park Avm, ocak ayında da dopdolu etkinliklerle misafirlerini bekliyor.

KÜLTÜR-SANAT      07 Ocak 2022 - 14:28     0

AHL’DE ÇOCUK PANAYARI MİNİK  ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Alışveriş yaparken ziyaretçilerini eğlendirmeye de önem veren AHL Park Avm, ocak ayında da dopdolu etkinliklerle misafirlerini bekliyor.

Özellikle minik ziyaretçilerinin çok eğleneceği aktiviteler hazırlayan AHL Park Avm, ocak ayında birbirinden farklı 10 etkinliğin yer aldığı Çocuk Panayırı düzenliyor.

Her gün binlerce ziyaretçi ağırlayan AHL Park Avm, tüm misafirlerinin alışverişten eğlenceye birbirinden farklı aktiviteyle güzel zaman geçirmesine imkân tanıyor. AHL Park Avm, küçük misafirleri için geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu ayda hepsi birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor.

ÇOCUKLAR HER HAFTA SONUNU DOLU DOLU GEÇİRECEK

Ocak ayının her hafta sonu ve 5-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek bu etkinliklerde, AHL Park Avm, minik ziyaretçilerini eğlencenin doruğuna çıkarmaya hazırlanıyor. Çocuk Panayırı isimli etkinlikte, birbirinden farklı aktivite bulunuyor. 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Ocak ile 5-6 Şubat tarihlerinde 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek Çocuk Panayırı, sekiz seanstan oluşuyor. Çocuk Panayırı etkinliğinde; Bilinko Oyunu, Kurdele Oyunu, Top Atış Panosu & Vur Devir Oyunu, Çember Oyunu, Geoboard Oyunu, Kapla Masası, Atölye Çalışması, Ressam Etkinliği, Sihirli Kum Masası ve Pamuk Şeker İkramı bulunuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ