SAADETLİLER ERSOY’U ANDI

Okuduğunuz haber
AHL PARK, HARCARKEN KAZANDIRIYOR

KAVUNCU, MADEN İŞÇİLERİNİ DİNLEDİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    AHL PARK, HARCARKEN KAZANDIRIYOR

AHL PARK, HARCARKEN KAZANDIRIYOR

AHL Park, tek seferde 200 TL ve üstü alışveriş yapan ziyaretçilere, okul kiti hediye ediyor.

EKONOMİ      02 Eylül 2021 - 10:42     0

AHL PARK, HARCARKEN KAZANDIRIYOR

Ziyaretçilerin keyifli vakit geçirdiği, Çorum’un en gözde alışveriş merkezi AHL PARK’ta alışveriş keyfi kazandırmaya devam ediyor.

AHL Park, tek seferde 200 TL ve üstü alışveriş yapan ziyaretçilere, okul kiti hediye ediyor.

Misafirlerin keyifle vakit geçirdiği Çorum AHL PARK, çeşitli hediyelerle misafirlerine kazandırmaya devam ediyor. AHL PARK, ziyaretçilerine tam kapsamlı bir alışveriş deneyimi yaşatırken, hayata geçirdiği çeşitli kampanya ve hediye uygulamalarıyla da dikkat çekiyor.

Okulların açılış tarihinin yaklaşması ve okul ihtiyaçlarına göre alışverişlerin başlamasıyla birlikte AHL PARK, öğrencilere okul kiti hediye ediyor. AHL PARK’ta tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde içinde kursun kalem, kırmızı kalem, silgi kalemtıraş, defter, resim defteri, 6’lı kuru boyadan oluşan okul kiti hediye.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ