ALTIN KOZ’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN ANLAMLI ZİYARET!

ÇORUMLU DİŞ HEKİMİ VİRÜS KURBANI!

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’DAN ANLAMLI ZİYARET!

AHLATCI’DAN ANLAMLI ZİYARET!

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM      24 Kasim 2021 - 17:47     0

AHLATCI’DAN ANLAMLI ZİYARET!

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı ziyaretlerde bulundu.

Her önemli ve özel günü olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de unutmayan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek’i ziyaret ederek, il müdürü Kodek nezdinde tüm öğretmenlerin gününü tebrik etti.

Ahlatcı, daha sonra ise, 2005 yılında Şırnak Cizre’de Şehit olan Astsubay Altan Arslan’ın öğretmen eşi Hülya Arslan’ın evine ziyarette bulundu.

İl Başkan Yardımcıları Kadriye Taşdemir, ve İlaydanur Bodur ve İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ile birlikte şehit eşi Öğretmen Hülya Arslan’ın evine giden İl Başkanı Ahlatcı, şehit eşinin öğretmenler gününü kutladı.

Duygusal anların da yaşandığı ziyarette duyduğunu memnuniyeti dile getiren şehit eşi Öğretmen Hülya Arslan, İl Başkanı Ahlatcı’ya teşekkür etti.

Ahlatcı, daha sonra da 2016 yılında Mardin Derikte Şehit olan Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç’un Öğretmen eşi Gülay Erkoç’u evine ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutlayıp moral verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ