5 SAAT SONRA TESLİM OLDU!

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN MORAL DESTEĞİ

İSBİR, HEMŞEHRİMİZ ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    AHLATCI’DAN MORAL DESTEĞİ

AHLATCI’DAN MORAL DESTEĞİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum FK, kampını ziyaret ederek moral desteği verdi.

SPOR      23 Agustos 2021 - 10:29     0

AHLATCI’DAN MORAL DESTEĞİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum FK, kampını ziyaret ederek moral desteği verdi.

Özel işleri nedeniyle İstanbul’a giden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, dönüşte Bolu’da kamp yaparak sezona hazırlanan Çorum FK’nın bulunduğu otele uğradı.

İl Başkan yardımcıları Murat Günay ve Ercan Daşdan ile birlikte kampı ziyaret eden Ahlatcı’yı kulüp yönetim kurulu başkanı Fatih Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet karşıladı.

Kulüp başkanı Fatih Özcan’dan kulüp ve kamp çalışmaları hakkında bilgiler alan Ahlatcı, başarılar dilerken, her zaman ve maddi manevi her konuda destekçisi olduğunu dile getirdi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Ahlatcı, “Çorum FK Kulübümüzü Bolu'da kamp yaptığı otelde ziyaret ederek sezon öncesinde kendilerine başarı dileklerimizi ilettik.

Başarılı ve Kıymetli başkanımız Sayın Fatih Özcan beye, teknik heyetimize ve futbolcularımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.

Tüm Çorum olarak takımımızın yanındayız.

Şampiyonluğunu şimdiden kutladığım Çorum Futbol Kulübümüz bu sene ilimizin Futbolda gururu olacak inşallah. 1. Lig yolunda başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ