DÖNDÜ ÖZCAN, TOPRAĞA VERİLDİ

Okuduğunuz haber
AHLATCI HOLDİNG'E BİR ÖDÜL DAHA!

ÇORUM LALE SÜMBÜLLE DONATILACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI HOLDİNG'E BİR ÖDÜL DAHA!

AHLATCI HOLDİNG'E BİR ÖDÜL DAHA!

Yılın en başarılı kurumsal uygulamalarının ve dijital dönüşüm projelerinin ödüllendirildiği SAP Türkiye 2021 Kalite Ödülleri sahiplerini buldu.

GÜNDEM      26 Kasim 2021 - 12:01     0

AHLATCI HOLDİNG'E BİR ÖDÜL DAHA!

Yılın en başarılı kurumsal uygulamalarının ve dijital dönüşüm projelerinin ödüllendirildiği SAP Türkiye 2021 Kalite Ödülleri sahiplerini buldu.

Hilton Bomonti'de düzenlenen ve geleneksel hale gelen SAP Türkiye Kalite Ödülleri töreninde Ahlatcı Holding, "Enerji Dağıtım Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm" ödülüne layık görüldü.

Ahlatcı Holding Grup CIO’su Özkan Pala liderliğinde ve Grup Yazılım Geliştirme Yöneticisi Hayriye Dağlı organizatörlüğündeki güçlü ekibi sayesinde kısa sürede sistem entegrasyonunu sağlayarak dünya lideri olan SAP’nin düzenlediği törene damgasını vurdu.

Ahlatcı Holding adına Yılın Dijital Dönüşüm ödülünü Holding CEO’su Kasım Kahraman teslim alırken, Kahraman şunları dile getirdi: "Öncelikle enerji sektörü kategorisinde böylesine önemli bir ödüle sahip olmanın bizler için gurur verici olduğunu belirtmek istiyorum.

Dijital dönüşüm, Ahlatcı Holding için en önemli konuların başında geliyor ve bu kapsamda dijital yatırımlarımızı her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Holdingimiz hızlı ilerleyen ve değişen teknolojiye göre aksiyon alabilen bir yapıya sahip ve Holding bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketlerimizin geleceğini inşa edecek bir strateji haritasıyla süreçleri dönüştürmeyi amaçlıyoruz.

Bu projemizle, şirketimiz genelindeki verileri sektörde fazla örneği görülmemiş şekilde çok modüllü bir yapıda ve 6 ay gibi çok kısa bir süre zarfında SAP platformuna taşıdık. Böylesine kapsamlı bir operasyonu gerçekleştirerek yine sektörde bir ilke imza attığımızı ayrıca vurgulamak isterim.

Tüm süreçleri bu kadar kısa zamanda doğru bir şekilde kurgulayıp canlıya alabiliyor olmak bizler için büyük önem taşıyor. Bu önemli projenin her aşamasında bizlere destek olan tüm ekibimize, danışmanlarımız Delfin&Golive ve SAP’a ayrıca teşekkür ediyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ