AVCI CİNAYETİNE 1 TUTUKLAMA!

Okuduğunuz haber
AKILLI TAVŞAN MOMO, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

OĞUZLAR’DA SUYA ZAM YOK

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    AKILLI TAVŞAN MOMO, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

AKILLI TAVŞAN MOMO, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

AHL Park Avm, TRT Çocuk’un en sevilen çizgi karakterlerinden biri olan Akıllı Tavşan MOMO’yu ağırlamaya hazırlanıyor.

KÜLTÜR-SANAT      10 Aralik 2021 - 11:38     0

AKILLI TAVŞAN MOMO, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

AHL Park Avm, TRT Çocuk’un en sevilen çizgi karakterlerinden biri olan Akıllı Tavşan MOMO’yu ağırlamaya hazırlanıyor. 11-12 Aralık’ta AHL Park Avm’de çocuklarla buluşacak Akıllı Tavşan MOMO’nun eğlenceli maceralarına, çocuklar da eşlik edecek. Etkinlik, tamamen ücretsiz olacak.

Ziyaretçilerine sadece alışveriş değil eğlenme fırsatı da sunan AHL Park Avm, 11-12 Aralık’ta TRT Çocuk’un sevilen çizgi karakterinden biri olan Akıllı Tavşan MOMO’yu misafir edecek.

Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman Müzikali çocuklarla buluşuyor. Akıllı Tavşan Momo ve arkadaşlarının Şarkılı Ormanda geçirdiği maceralar, dolu gösteriye tüm minikler davetli.

Bu heyecan dolu macerada siz de yerinizi alın

Maceradan maceraya koşan Akıllı Tavşan MOMO, bu seferki yolcuğuna AHL Park Avm ziyaretçilerini de dahil edecek. 11-12 Aralık tarihlerinde 14:00,16:00 ve 18:00 saatlerinde üçer seans gösterimde olacak Akıllı Tavşan MOMO etkinliği, ücretsiz olarak izlenebilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ