21 OKULDA DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ!

Okuduğunuz haber
AŞGIN, 2.5 YILI MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

ÇORUMLU OBASINI BEĞENDİLER

Anasayfa   /    Gündem    /    AŞGIN, 2.5 YILI MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

AŞGIN, 2.5 YILI MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

Aşgın, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili gelinen son durum hakkında Belediye Meclis Üyelerine sunum yaptı.

GÜNDEM      02 Kasim 2021 - 12:02     0

AŞGIN, 2.5 YILI MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Aşgın, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili gelinen son durum hakkında Belediye Meclis Üyelerine sunum yaptı.

Toplantıya AK Parti, CHP, MHP Meclis Üyelerinen yanı sıra Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Turhan Candan ve Zübeyir Tuncel katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, dolu dolu geçen 2.5 yılda yaptığı projeleri, çalışmaları ve ileriye dönük yatırımlarını Belediye Meclis üyelerine anlattı. Gece gündüz demeden aşkla çalıştıklarını belirten Başkan Aşgın, Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binamızda çalışmalar devam ediyor. Dışı taş ile kaplı güzel ve nitelikli bina yaptık. 15 adet morgun bulunduğu morg odası, taziye odaları gibi nitelikli hizmet binamız vatandaşlarımıza hizmet verecek. Belediye olarak vefat edenleri yıkamasını da biz yapacağız. Koçhisar’dan su getiriyoruz. Son 3.5 kilometredeyiz. Kasımın sonlarına doğru inşallah bitmiş olacak. Filyasyon ekiplerine destek vermeye devam ediyoruz. Özellikle taksicilerle yaptığımız çalışma tüm Türkiye’ye örnek oldu. Hem taksici esnafımızı destekledik hem de filyasyon ekibine katkı sağlamış olduk. Güzel bir çalışma oldu. Gıda Bankamızda 8bin aileye alışveriş imkânı sağlıyorduk. Hemşehrilerimiz, toplamda 31 farklı ürünü Gıda Bankamıza gelerek kendilerine verilen kartlarla ve tanımlanan miktarı istedikleri gibi harcıyorlardı. Ama bu durumun değişmesini düşündük. Hemşehrilerimiz fazla farklı ürün alabilsin diye sosyal destek kartı uygulamasına geçtik. Şu anda 7 bin kart sahiplerine kartlarını dağıttık. Bu sayede hemşehrilerimiz evlerine yakın ve anlaşma yaptığımız yerel esnaftan istediği ürünü alabilecek. Hem hemşehrilerimize hemde esnafımıza katkı sağlamış olduk”diye konuştu.

Toplantı sonunda Başkan Aşgın’a teşekkür eden CHP Belediye Meclis Üyesi Nazik Bulut “Davetiniz ve bu toplantı için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu tarz bilgilendirme toplantılarının bundan sonra da yapılması gerektiğini vurgulayan AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Mustafa Tuzcu, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu tarz toplantıları daha sık yaparsak daha güzel olacağını düşünüyorum. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

MHP Belediye Meclis Grup Başkanı Selim Güloğlu  da yaptığı konuşmada yapılan  çalışmalar nedeniyle Başkan Aşgın’ı teşrik ederek “Çorum’umuza katkı sağlamaya hep beraber devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ