ÇORUM FK, ALTAY’I 3 GOLLE YIKTI

Okuduğunuz haber
AŞKAN’DAN TRT SPİKERİNE TEPKİ!

MURAT TOKTAŞ, VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    AŞKAN’DAN TRT SPİKERİNE TEPKİ!

AŞKAN’DAN TRT SPİKERİNE TEPKİ!

TFF 1. Ligde Altay ile Ahlatcı Çorum FK arasında oynanan maçı anlatan TRT spikeri Erdoğan Arıkan, yorumlarıyla tepki çekti.

SPOR      15 Nisan 2024 - 12:49     0

AŞKAN’DAN TRT SPİKERİNE TEPKİ!

TFF 1. Ligde Altay ile Ahlatcı Çorum FK arasında oynanan maçı anlatan TRT spikeri Erdoğan Arıkan, yorumlarıyla tepki çekti.

TRT spiker Erdoğan Arıkan'a en büyük tepki de Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın’dan geldi.

Çorum FK Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın’ın açıklaması şöyle:

“Altay karşısında elde ettiğimiz galibiyetle hedefimize bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ancak görünen o ki, Çorum Futbol Kulübü'nün başarısı birçok kesimde rahatsızlık yarattığı gibi TRT spikeri Erdoğan Arıkan için ayrı bir rahatsızlık konusu olmuş. Altay, Türk futbolunun köklü camialarından bir tanesidir. Bu köklü takımın küme düşmüş olması üzücü bir durum olmasına karşın, ne var ki 90 dakika boyunca küme düşmüş bir takımı öve öve bitiremeyen Erdoğan Arıkan, daha ligdeki ilk yılında önemli başarılara imza atan kulübümüzü görmezden gelip yaptığı yorumlarla küçümser bir tavır sergilemesi kabul edilebilir bir durum değildir.

TRT gibi devletin bir kanalında tarafsız bir şekilde maç anlatması gereken birinin hemen her fırsatta 'Çorum fobisini' dışa vurması bilinç altındaki 'Altay sevgisinden mi?' yoksa 'Çorum nefretinden mi?' kaynaklandığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bundan sonraki süreçte bu tip söylem ve tavırların devam etmesi durumunda tepkimizin daha sert olacağını belirtir, başta Erdoğan Arıkan olmak üzere aynı düşünceye sahip kim varsa hadlerini aşmamaları gerektiğini üzerine basa basa vurgulamak isterim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ