AŞGIN’DAN DUYARLI DAVRANIŞ ÇİÇEK YERİNE FİLİSTİN’E BAĞIŞ!

Okuduğunuz haber
BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN FİKİRLERİ TÜRK DÜNYASINA BAYRAK OLDU

TAHTASIZ’IN İDİDASI: HİBELİ NOHUT TOHUMUNA HİLE KARIŞTIRDILAR!

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN FİKİRLERİ TÜRK DÜNYASINA BAYRAK OLDU

BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN FİKİRLERİ TÜRK DÜNYASINA BAYRAK OLDU

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 27'inci yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

SİYASET      04 Nisan 2024 - 12:32     0

BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN FİKİRLERİ  TÜRK DÜNYASINA BAYRAK OLDU

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 27'inci yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Ülkücü hareketin mimarı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in fikirlerinin Türk dünyasına bayrak olduğunun altını çizen MHP İl Başkanı Çıplak, "Gönül coğrafyamızı aydınlatan fikirlerinin ışığında, davamızın emrinde, göstermiş olduğu kutlu hedeflere emin adımlarla yürüyoruz. ”dedi.

Alparslan Türkeş'in Türk dünyası için önemine işaret eden MHP İl Başkanı Çıplak, Alparslan Türkeş’in Türk dünyasının lideri, Türk'ün son Başbuğu ve Cenab-ı Allah'ın Türk milletine bahşettiği en büyük insanlardan biri olduğunu ifade etti.

Alparslan Türkeş’in 80 yıllık hayatının hemen hemen tamamını ülkülerine vakfetmiş bir şuur, gönül ve dava insanı olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Çıplak, Alparslan Türkeş’in son yurdumuzla sınırlı kalmayan, Türk’ün yaşadığı her yere umut güneşi gibi doğan milli bir heyecan, milliyetçi bir kılavuz ve Türk-İslam medeniyetinin yılmaz bir savunucusu olduğuna dikkat çekti.

Başbuğ Türkeş’in kutlu davamızın her bölümünde inançla yola koyulmanın birinci şart olduğunu şahsiyeti ve yaşayışıyla ortaya koyduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Çıplak, “O, başkalarının vazgeçtiği yerde başlamış, Türk Milliyetçiliğini aksiyon hale getirmiştir. Bugün yetiştirdiği Ülkü gençleri devleti yönetmekte, fikirleri Türk dünyasında bayrak olmaktadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Türk-İslam davasının yılmaz savunucusu, kahraman bir asker, devlet adamı, cesaret timsali, ahlak abidesi nesiller boyu unutulmayacak bir liderdi. Başbuğumuzun hayatı büyük mücadelelerle geçmiş, sürgünler görmüş, işkenceler çekmiş, 5 binden fazla evladını şehit vermiştir. Alparslan Türkeş, 12 Eylül 1980 savunmasında 'Ne yaptımsa bilerek isteyerek yaptım, Türkiye ve Türk milleti için yaptım. Milliyetçiliği suç olarak kabul ediyorsanız, ölünceye kadar bu suçun faili olacağım. Mevzu vatansa hepimiz ölelim, mevzu makamsa hepiniz ölün' sözleriyle dünyaya başkaldıran bir başbuğdu" diye konuştu.

Emanet ettiği davanın ve fikirlerinin her zaman yılmaz savunucusu olacaklarının altını çizen Başkan Çıplak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milliyetçi-Ülkücü hareket, Başbuğumuzun emanetlerine sahip çıkan, başımızı bir an olsun yere eğdirmeden, tavrıyla, duruşuyla, adamlığıyla, rehberliyle ve liderliğiyle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyle kutlu mücadelesine devam etmektedir. Bizler uzun ve çetin olan bu yolda, hepimizin Türk bayrağı olduğunun bilincinde olarak, bayrağı lekelemeden, kirletmeden, inanmışlığımızdan bir an olsun taviz vermeden son nefesimize kadar Ülkücü hareketin yolunda ölmeyi şeref sayan neferleriz. Ülkücü hareketin mimarı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in aramızdan ayrılışının yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum"

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ