İSKİLİP’E TOKİ HIZ KAZANDI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Anasayfa   /    İLÇELER    /    BAŞKAN SÜLÜK, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN SÜLÜK, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Birim Amirleriyle 2021 yılının son istişare toplantısını gerçekleştirdi.

İLÇELER      01 Ocak 2022 - 13:03     0

BAŞKAN SÜLÜK, BİRİM MÜDÜRLERİ  İLE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Birim Amirleriyle 2021 yılının son istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonunda Birim Amirleriyle bir araya gelen Başkan Ali Sülük, yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi alırken, yeni yılda yapılmasını istediği çalışmaların talimatını verdi.

Birim amirleri istişare toplantısında konuşan Başkan Ali Sülük; "Vatandaşlarımızın belediyeden beklentilerini karşılama noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı 2021 yılında sürdürdük. Hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalarımızı bu yıl içerisinde tamamladık.

Hizmette eşitlik prensibini göz önünde tutarak, her mahallemize eşit olanakta hizmetler götürdük. Bu zamana kadar çalışmalarımızda durma, yorulma kaygısını düşünmeden çalışmayı ilke edindik. Yapacağımız çalışmalar için aynı üretken belediyecilik ilkesi ile hareket edip; ilçemiz de daha da fazla hizmet üreteceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ