4.5 TON EKEKTRONİK ATIK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE, ASFALTA YOĞUNLAŞTI

ERENLER MAZBATASINI ALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE, ASFALTA YOĞUNLAŞTI

BELEDİYE, ASFALTA YOĞUNLAŞTI

Çorum Belediyesi Ahçılar 3. Cadde ve Sokakların asfaltını yenilerken, Selçuk Caddesi’ne önce alt yapı sonra asfalt serimi yaptı.

GÜNDEM      09 Eylül 2021 - 11:00     0

BELEDİYE, ASFALTA YOĞUNLAŞTI

Çorum Belediyesi Ahçılar 3. Cadde ve Sokakların asfaltını yenilerken, Selçuk Caddesi’ne önce alt yapı sonra asfalt serimi yaptı.

Üçtutlar Mahallesi Ahçılar 3. Cadde, 25. Sokak ve 23. Sokak asfaltını yenileyen Belediye ekipleri, bu bölgeleri sıcak asfaltla buluşturdu. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehir genelinde sürdürülen asfalt ve altyapı çalışmalarının Çorum halkı tarafından memnuniyetiyle karşılandığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Üçtutlar Mahallesi Ahçılar 3. Cadde, 25. Sokak ve 23. Sokağın asfaltını yeniledik. Amacımız hemşehrilerimizin yaklaşan kış aylarında daha konforlu ve daha kaliteli yolları kullanması. Yaptığımız asfalt çalışmalarımızın bölge sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, aşkla çalışan mesai arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

ÖNCE ALT YAPI SONRA ASFALT

Çorum Belediyesi, yağmur suyu alt yapısını yenilediği Selçuk Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Çorum Belediyesi, Buharaevler Mahallesinin önemli caddelerinden olan Selçuk Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Daha önce eskiyen yağmur suyu hattı borularını yenileyen Belediye ekipleri, caddenin altyapı çalışmasını tamamlayıp asfalt çalışmalarına başladı. Uzunluğu 400 metre, genişliği ise 11 metre olan bu caddeye toplamda 1200 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek. Asfalt serimi ardından trafiğe açılacak olan bu cadde, vatandaşların hizmetine sunulacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ