VALİ ÇİFTÇİ’NİN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Okuduğunuz haber
BTP’DE KONGRE HEYECANI!

OKULLARINDA KORONAVİRÜS AŞISI

Anasayfa   /    Siyaset    /    BTP’DE KONGRE HEYECANI!

BTP’DE KONGRE HEYECANI!

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş yarın Çorum’a geliyor.

SİYASET      16 Ekim 2021 - 16:13     0

BTP’DE KONGRE HEYECANI!

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş yarın Çorum’a geliyor.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Çorum İl Kongresi 17 Ekim 2021 Pazar günü Anitta Otel’de Genel Başkan Av. Hüseyin Baş’ın da katılımı ile yapılacak.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Sekreteri hemşehrimiz Mustafa Pak, Genel Başkan Hüseyin Baş’ın yarın partinin Çorum İl Kongresi’ne katılmak üzere ilimize geleceğini açıkladı.

BTP Çorum İl Kongresi’nin yarın saat 13.30’da Anitta Otel’de yapılacağını dile getiren Pak, ayrıca Genel Başkan Hüseyin Baş’ın sivil toplum kuruluşları ile biraraya gelip Milli Ekonomi Modeli’ni anlatacağını kaydetti.

Çorum İl Başkanı Mehmet Ali Tanık ise, “Tüm Çorumlu hemşehrilerimizi programımıza davet ediyoruz. Av. Hüseyin Baş’la buluşmaya çağırıyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar had safhaya ulaşmış durumdadır. Aylık 5000 TL ücretin bile bir aileye yetmediği bir ortamda, şehrimizin %90’ı asgari ücretle geçinmeye çalışmaktadır. Halkımızın büyük çoğunluğu yoksulluk sınırının altında gelire sahiptir. Tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği herkesin malumudur. Milli bir ekonomi modeli olmadan Türkiye’nin başına kim geçerse geçsin sonuç değişmeyecektir. Türkiye’nin yeni fikirlere, yeni beyinlere ihtiyacı var” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ