KAVUNCU, MECLİS BAŞKANI ŞENTOP İLE BALKAN ÜLKELERİNİ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
BÜLENT USLU BABASINI KAYBETTİ

EROL AYALI, SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BÜLENT USLU BABASINI KAYBETTİ

BÜLENT USLU BABASINI KAYBETTİ

Çorum Haber Gazetesi çalışanlarından Bülent Uslu’nun babası, Memduh Uslu, 84 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle bu sabah saat 07.00’de evinde hayatını kaybetti.

YAŞAM      27 Aralik 2021 - 13:52     0

BÜLENT USLU BABASINI KAYBETTİ

Çorum Haber Gazetesi çalışanlarından Bülent Uslu’nun babası, Menekşe Uslu’nun kayınpederi, Çorumspor eski başkanlarından, inşaat mühendisi Şevket Uslu’nun ağabeyi Memduh Uslu, 84 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle bu sabah saat 07.00’de evinde hayatını kaybetti.

Leyla Uslu’nun eşi, Feramuz Uslu, Süheyla Ene ve Bülent Uslu’nun babaları, merhum Metin Uslu’nun kardeşi, Şahin, Şevket, Selvet ve Ünal Uslu’nun ağabeyleri olan Memduh Uslu’nun cenazesi, bugün Çorum Özel Hastanesi’nden alınarak önce evine, sonra Ulucami’ye getirilecek, kılınacak cenaze namazından sonra da Ulumezar’da toprağa verilecek.

KENTİN GÜNDEMİ, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ