VAKA ARTIŞI DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
ÇAM, GÜVEN TAZELEDİ

HALK ET, STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇAM, GÜVEN TAZELEDİ

ÇAM, GÜVEN TAZELEDİ

Türk Büro-Sen 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

GÜNDEM      25 Ekim 2021 - 11:11     0

ÇAM, GÜVEN TAZELEDİ

Türk Büro-Sen 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Sami Çam güven tazeledi.

Turgut Özel İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurul toplantısına Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, TÜRKAV Çorum Şube Başkanı İsmail Deli ve sendika üyeleri katıldı.

Divan başkanlığını İsmail Deli’nin yaptığı genel kurulun divan üyeliklerine ise Hüseyin Parpucu ile Adem Kuyucak seçildi.

Saygı duşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul açılış konuşmaları ile devam etti.

Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam, bugüne kadar 21 tane iktidar ile çalıştıktıklarını ve hiçbir iktidarın arka bahçesinde sendikacılık yapmadıklarını belirterek, “Hiçbir koşulda, hiçbir şartta üyemizi satmadık, satmayacağız” dedi.

Kamu çalışanlarının ve devlet memurlarının çok kötü durumda olduğunu dile getiren Sami Çam, “Taşerondan kadroya geçenler kamu çalışanlardan çok çok fazla maaş alıyorlar. Kamu da iş barışı bozuldu. Kamu çalışanı kendi şapkasını önüne koyacak. Sendikasının 1 milyon üyesi var. Bizi masa da sattı. Ey kamu çalışanı bunu görmüyor musunuz? Biz dahi başarısız olursak istifa edin. O masaya Türkiye Kamu-Sen’in, Türk Büro-Sen’in oturması lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Sami Çam yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Sami Çam’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Emir Daşağan, Ahmet Boyraz, Emre Başoğlu, Gizem Yıldızhan, Burcu Öksüz, Erol Arıcı

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ