MUHTARDAN İÇ ISITAN DAVRANIŞ!

Okuduğunuz haber
CAMİİLERİN İMAM HATİP VE MÜEZZİN EKSİĞİ GİDERİLİYOR

AK PARTİ’DEN 3 SUÇ DUYURUSU!

Anasayfa   /    Gündem    /    CAMİİLERİN İMAM HATİP VE MÜEZZİN EKSİĞİ GİDERİLİYOR

CAMİİLERİN İMAM HATİP VE MÜEZZİN EKSİĞİ GİDERİLİYOR

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret etti.

GÜNDEM      24 Ocak 2022 - 13:27     0

CAMİİLERİN İMAM HATİP VE MÜEZZİN EKSİĞİ GİDERİLİYOR

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret ederek, Çorum Merkez, ilçeler ve özellikle köylerin imam hatip ve müezzin kayyım eksiklerinin tamamlanması ricasında bulunmuştu.

Ziyaretin ardından talebe duyarlılık gösteren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Çorum’un eksiği olan din görevlisi kadroları İçin gerekli atamaların yapılacağını bildirdi.

Milletvekili Kaya, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile yaptığı görüşme sonrası 100 İmam hatip, 4 Müezzin kayyım ve 4 Kuran Kursu Öğreticisi kadrosunun Çorum’a tahsis edildiğini bildirdi. Atamaların 2 ay içerisinde yapılacağını dile getiren Milletvekili Oğuzhan Kaya, özellikle köylerdeki camilerin eksik imam hatip ve müezzin kayyım eksikliğinin giderilmiş olacağını kaydetti.

Kaya, talepleri üzerine yapılacak olan atamaların Çorum’a verilmesi nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ