TARİHİ REDİF KIŞLASI, TURİZME KAZANDIRILMALI

Okuduğunuz haber
CAMİLER, İLİM VE İRFAN YUVALARIDIR

ÇORUM’UN GÜZELLİKLERİ ANKARA’YA TAŞINDI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    CAMİLER, İLİM VE İRFAN YUVALARIDIR

CAMİLER, İLİM VE İRFAN YUVALARIDIR

Ortaköy ilçesinde Camiler ve Din görevlileri haftası kutlandı.

İLÇELER      11 Ekim 2021 - 09:41     0

CAMİLER, İLİM VE İRFAN YUVALARIDIR

Ortaköy ilçesinde Camiler ve Din görevlileri haftası kutlandı.

Ortaköy Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, 1-7 Ekim Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle İlçede görev yapan Din görevlileri ile bir araya geldi.

Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle bir konuşma yapan Başkan İsbir, camilerin kulun yüce Allah’a açıldığı kapılar, ilim ve irfan yuvaları olduğunu ifade etti.

İsbir, “Bizlere bu ilimi aktaran, bizlere bu konuda değer katan ise çok değerli din görevlilerimizdir.Bütün Din görevlilerimizin Camiler ve Din görevlileri haftasını kutluyorum” dedi.

İlçe Müftülüğüne ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Mutlu ve Başkan İsbir, 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya gelerek onlar ile vakit geçirip kendilerine oyuncak ve hediyeler dağıttılar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ