15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ TÖREN ALANI

Okuduğunuz haber
ÇESİAD, ÇORUMLU ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK

OKUL BİNASINDA HAYVAN BESLENİYOR

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇESİAD, ÇORUMLU ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK

ÇESİAD, ÇORUMLU ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK

Çorumlu Eğitimci, Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği, İstanbul’da öğrenim gören Çorumlu üniversite öğrencilere burs vreceğini açıkladı.

EĞİTİM      19 Ekim 2021 - 12:47     0

ÇESİAD, ÇORUMLU ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK

Kısa adı ÇESİAD olan Çorumlu Eğitimci, Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği, İstanbul’da öğrenim gören Çorumlu üniversite öğrencilere burs vreceğini açıkladı.

Merkezi İstanbul’da bulunan ÇESİAD, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde İstanbul’da üniversite öğrenimi sürdüren öğrencilere, destek amacıyla vereceği burs için başvuraların başladığını duyurdu. Duyuruda İstanbul'da okuyan ve Çorumlu olan üniversite öğrencilerine geri ödemesiz verilecek burs için yetim ve öksüz, çiftçi, gelir seviyesi düşük ihtiyaç sahibi öğrencilere öncelik tanınacağı belirtildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ