ÇORUM’DA 4 TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI

Okuduğunuz haber
CHP’Lİ BAŞKANDAN KINAMA!

DERS ZİLİ ÇALIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’Lİ BAŞKANDAN KINAMA!

CHP’Lİ BAŞKANDAN KINAMA!

CHP Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya Çanakkale’de yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

SİYASET      06 Eylül 2021 - 10:21     0

CHP’Lİ BAŞKANDAN KINAMA!

CHP Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya Çanakkale’de yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını bildirdi.

İktidar partisinin iktidarı kaybetme korkusuyla saldırganlaştığını ifade eden Kamile Anar, “korkunun ecele faydası yok, gidicisiniz. Ne yaparsanız yapın sizin karşınızda cesur, her şeyi sevgiyle, hoşgörüyle karşılayan, asla zorbalık ve nefret sözcükleri ile işi olmayan CHP’li kadınlar var” dedi.

Kamile Anar, yaptığı açıklamada; “bu saldırı genel başkanımızın şahsına yapılan saldırı değildir. Bu saldırı, iktidarı bırakma korkusunun saldırısıdır. Kendilerine en çok kadınları tehlike gördükleri için kadınları yıldırmaya, gözünü korkutmaya çalışıyorlar. Bilmiyorlar ki CHP’li kadınlar Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini özümsemiş, demokrasiyi sindirmiş, aydın devrimci laikliği vazgeçilmez ilke olarak benimsemiş, ülkesinin huzur ve barış içinde olması için hiç bir şeyden korkmayan kişilerdir. Bu yapılan saldırılar kendi korkaklıklarını göstermektedir. Ama korkunun ecele faydası yok, gidicisiniz. Ne yaparsanız yapın sizin karşınızda cesur, her şeyi sevgiyle, hoşgörüyle karşılayan, asla zorbalık ve nefret sözcükleri ile işi olmayan CHP’li kadınlar var.

Bir gün bu toplum sizin nefretinizi unutacak ve sevgiyle, hoşgörüyle kucaklaşacak. Bu saldırıları ve kötü söylemleri şiddetle kınıyorum” ifadesini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ