EROL AYALI, SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Okuduğunuz haber
CHP’Lİ YILMAZ’DAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

CEYLAN, ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI İÇİN BAKAN NEBATİ İLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’Lİ YILMAZ’DAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

CHP’Lİ YILMAZ’DAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

CHP Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, Çorum'un 50 yıllık içme suyunu karşılayacak olan Koçhisar İsale Hattı Projesi'nin hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.

SİYASET      27 Aralik 2021 - 13:54     0

CHP’Lİ YILMAZ’DAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

CHP Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, Çorum'un 50 yıllık içme suyunu karşılayacak olan Koçhisar İsale Hattı Projesi'nin hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta DSİ olmak üzere Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Koçhisar Barajı'ndan ilimize bugün ilk suyun verilişini yerel basından sevinerek öğrendik.

CHP Belediye Meclisi Grubu olarak projeyi başlangıcından beri takip etmekte ve meclis çalışmalarında zaman zaman bu konuda söz alarak projenin önemi konusunda bilgiler paylaşmıştık.

Başta DSİ çalışanları olmak üzere projeyi başından beri takip eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Beye ve bu projede çok emeği olduğunu bildiğimiz Başkan Yardımcısı Alper Zahir Beye, yapımcı firmaya ve emek veren tüm paydaşlara çok teşekkür ederiz.

Çorum'umuza hayırlı olsun. Bu vesile ile hemşehrilerimizi su tasarrufu konusunda gerekli hassasiyeti göstermeye davet ediyor ve saygılar sunuyoruz" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ