İSKİLİP’E TOKİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME!

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

FİLİSTİN’DE ÇORUM KÜLTÜR MERKEZİ!

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

AHL Park Avm, geçtiğimiz hafta sonu büyüleyici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

KÜLTÜR-SANAT      17 Kasim 2021 - 17:03     0

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

AHL Park Avm, geçtiğimiz hafta sonu büyüleyici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerine sadece alışveriş değil eğlenme fırsatı da sunan AHL Park Avm’de çocuklar ve aileleri, tamamen ücretsiz bubble show gösteresiyle unutulmaz anlar yaşadı.

Yaşayan, hayatın içinden ve eğlenceli zamanlar yaşatan AHL Park Avm, küçük misafirleri için de birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her gün binlerce misafirine kapı açan ve alışverişten eğlenceye tüm ziyaretçilerin keyifle vakit geçirdiği AHL Park Avm, 14 Kasım’da da eğlenceli ve bir o kadar da büyüleyici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Tamamen ücretsiz olan Bubble Show, 14 Kasım Pazar günü saat 13:00, 15:00 ve 17:00 saatlerinde üç seans olarak gerçekleşti. Etkinliğe çok sayıda aile çocuklarıyla birlikte katıldı. Çocukları içine alan dev baloncuklar, köpük partisi ve baloncuk yağmuruyla AHL Park Avm’nin minik ziyaretçileri eğlenceli bir etkinlik gerçekleşti. Bubble Perisi dev baloncuklar, köpük partisi ve ateş show hem çocukları hem de etkinliği izleyen aileleri büyüledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ