ERDOĞAN, 25 MART’TA ÇORUM’DA!

Okuduğunuz haber
ÇÖPHÜSEYİNOĞLU, SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

31 MART YENİDEN REFAH’IN ŞAHLANIŞ GÜNÜ OLACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇÖPHÜSEYİNOĞLU, SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

ÇÖPHÜSEYİNOĞLU, SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

Çorum Sanayi Sitesi esnafı geçen ay aldığı bir parçayı bu ay aynı fiyata alamamaktan ve işlerin durgunluğundan yakındı.

SİYASET      20 Mart 2024 - 12:52     0

ÇÖPHÜSEYİNOĞLU, SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

Çorum Sanayi Sitesi esnafı geçen ay aldığı bir parçayı bu ay aynı fiyata alamamaktan ve işlerin durgunluğundan yakındı.

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çorum Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile bazı parti yöneticileri eşlik etti.

Çorum Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafların Ramazan aylarını tebrik eden ve hayırlı işler temennisinde bulunarak esnafların istek ve taleplerini dinleyen CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet ederek, onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamaya çalıştı.

Esnaflar, sanayideki ekonomik durgunluktan dert yanarken, geçen ay aldıkları bir parçayı bu ay aynı fiyata alamamaktan dert yandılar. Ramazan ayı olması nedeniyle işlerin daha da düştüğünü belirten esnaflar, bu durumun geçici olmasını umduklarını ancak ülkedeki ekonomik göstergelerin bunun geçici olmayacağını gösterdiğini savundular.

Gittiği her iş yerinde sıcak ve yoğun ilgiyle karşılanan Çöphüseyinoğlu, sanayi esnaflarına her zaman yanlarında olacaklarının mesajını vererek, Belediye Başkanı seçilmesi halinde onların sorunlarını çözmek ve işlerini geliştirmeleri için destek olacaklarını kaydetti. Esnaflar da CHP Adayına ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, destek sözlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu ziyaret ise, Çöphüseyinoğlu’nun esnaflarla doğrudan temas kurarak onların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlediği önemli bir etkinlik oldu. Bu arada Çöphüseyinoğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarına yönelik ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ