HDP İLE İTTİFAK YAPTIĞI İÇİN TEPKİ GÖSTERDİM

Okuduğunuz haber
ÇORUM’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU!

SUNGURLU'DA 'ZAFER BAYRAMI' COŞKUSU

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU!

ÇORUM’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU!

30 Ağustos Zafer Bayramı Çorum’da da törenle kutlandı.

GÜNDEM      30 Agustos 2021 - 14:31     0

ÇORUM’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU!

30 Ağustos Zafer Bayramı Çorum’da da törenle kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde ilk tören Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Personel Kıdemli Albay Ferhan Işık, Çorum Belediye Başkan Vekili Lemzi Çöplü, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Hitit Üniversitesi Rektörü Dr. Ali Osman Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, gaziler, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri daire amirleri STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı'na Valilik çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Ardından da Kadeş Barış Meydanı’nda kutlama programı gerçekleştirildi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla törene katılan vatandaşlar zafer coşkusunu yaşadı. Törende günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Personel Yüzbaşı Uğur Özcan, “30 Ağustos tarihin hiçbir devresinde hürriyetinden zerre kadar önem vermemiş, büyük Türk milletinin istilacı düşmanlara karşı canını ortaya koyarak verdiği yaşam mücadelesinin amacına ulaştığı çok anlamlı gündür.” dedi ‘Türk milleti tarih sahnesinde yer aldığı günden itibaren onu yok etmek isteyen güçler her daim olmuştur.’ diyen Özcan; “Ancak her seferinde Türk milleti sinesinde beslediği kahraman evlatları bu hain emellere dur demesini bilmiştir”dedi.

Tören, şiirlerin okunması ve Çorum Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Zeybek gösterileri ile devam etti. Törende ayrıca Tokyo 2020 Olimpiyatlarında Taekvando’da dereceye giren sporculara hediye takdim edildi. Tören birliklerin kortej geçişi ile sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ