KARAPIÇAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK, TELAFİ PEŞİNDE

ÇORUM EN AZ YAĞIŞ ALAN İL

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK, TELAFİ PEŞİNDE

ÇORUM FK, TELAFİ PEŞİNDE

Çorum FK, yarın 8.hafta maçında An Zentrum Bayburt Özel İdare karşısında galibiyet arayacak.

SPOR      16 Ekim 2021 - 16:55     0

ÇORUM FK, TELAFİ PEŞİNDE

Çorum FK, yarın 8.hafta maçında An Zentrum Bayburt Özel İdare karşısında galibiyet arayacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında lider Sivas Belediyespor’a 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Çorum FK, Bayburt’ta galip gelerek Sivas yenilgisini telafi etmeyi hedefliyor.

Bayburt Gençosman Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Fatih Tokail yönetecek.

2.Lig Kırmızı Grup’ta heyecan 8.hafta maçları ile devam edecek. “Rota kupa” sloganıyla şampiyonluk mücadelesi veren Çorum FK, deplasmanda An Zentrum Bayburt Özel İdare ile karşılaşacak.

14 puanlı Bayburt ekibiyle 12 puanlı Çorum FK arasında yarın Bayburt Gençosman Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak maçta İzmir bölgesi hakemlerinden Fatih Tokail düdük çalacak olup, yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Uğur Önay ve Uğur Başdaş yapacak. Yine İzmir bölgesinden Levent Balcı da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ