ACI HABER GELDİ

Okuduğunuz haber
ÇORUMLU OBASI’NI BİLAL ERDOĞAN AÇTI

HİZMET AŞKI BUNU DA YAPTIRDI

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUMLU OBASI’NI BİLAL ERDOĞAN AÇTI

ÇORUMLU OBASI’NI BİLAL ERDOĞAN AÇTI

Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezinin açılışını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan gerçekleştirdi.

GÜNDEM      13 Ekim 2021 - 16:43     0

ÇORUMLU OBASI’NI BİLAL ERDOĞAN AÇTI

Çorum Belediyesi tarafından Sıklık Tabiat Parkı içerisine yapılan Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezinin açılışını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan gerçekleştirdi.

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen ve yapımına yaklaşık 2 milyon lira harcanan Çorumlu Obası Gençlik Kampı, Sıklık Tabiat Parkı içerisindeki 8 dönümlük alan üzerine kuruldu. Kampta 10 çadır, 1 otağ ve 1 sosyal tesis bulunuyor.

Türkiye’de oba konseptinde ilk gençlik kampını Çorum’a kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Obamızda 10 tane küçük çadırımız var. Bunun içerisinde 10 kişiye kadar yatılı olarak kalınabiliyor. Büyük bir otağımız var. Otağımızda da 150 kişiye kadar etkinlik yapılabiliyor. Arkasında da ahşaptan oluşan bir sosyal tesis alanımız bulunuyor. Etrafında ise geleneksel sporlarla ilgili etkinlik alanları mevcut. Gerçekten çok güzel ve içimize sinen bir eseri şehrimize kazandırıyoruz. Türkiye’de oba konseptinde ilk gençlik kampı da bizim kampımız. Aynen Diriliş Ertuğrul ve Uyanış Osman dizilerinde olduğu gibi bizim ecdadımızdan, bizim medeniyetimizden, köklerimizden ilham alınan güzel bir proje. Obadaki kıl çadırlarımız Aydın’da yapıldı. Aydınlatmasından, ısınmasına kadar her şey düşünüldü” dedi.

Konuşmaların ardından törene katılanlar, Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezinin açılış kurdelesini kesti. Açılışa, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ve Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ