VEKİLLER, BAŞKANLARI MECLİS’TE MİSAFİR TTİ

Okuduğunuz haber
CUMHUR İTTİFAKININ SİYASETİ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

2.5 MİLYONLUK TESİS KURULUYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    CUMHUR İTTİFAKININ SİYASETİ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

CUMHUR İTTİFAKININ SİYASETİ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, MHP Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş’i mecliste ağırladı

SİYASET      20 Ekim 2021 - 17:33     0

CUMHUR İTTİFAKININ SİYASETİ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, cumhur ittifakının siyasetinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu belirterek, 2023’te ittifakın yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğuna devam edeceğine inandığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, İlçe Başkan Yardımcısı Halim Sarı ve geçmiş dönem İl Genel Meclis Üyesi Atila Filiz ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Ceylan, MHP İlçe Başkanı Güneş ve beraberindekilere Gazi Meclis’i gezdirirken, çeşitli konularda da istişarede bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ziyaretten dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında da başarılar diledi.

Cumhur ittifakının birlikteliğinden ve Türkiye açısından öneminden bahseden Milletvekili Ceylan, Cumhur İttifakının siyaset anlayışının eser ve hizmet üzerine olduğunu belirterek, “AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023’te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bunun için şimdiden planlı, programlı, aktif bir şekilde çalışmaya başlamalı, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

Çorum’da da Cumhur ittifakının uyumlu bir şekilde memlekete hizmet için çalıştığına işaret eden Milletvekili Ceylan, “Bizim için milletin birliğin, devletin bekası, ülkenin geleceği herşeyden önemlidir. O’nun için hepimize görevler düşüyor. Biz, millet ne diyorsa onu yapacağız. İnsanımız neyi istiyorsa onu sağlayacağız. Bizler Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir birlikteliğe sahibiz” açıklamasında bulundu.

MHP Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş de kendilerini samimi bir şekilde ağırlayan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ