ÇİĞDEM KARAARSLAN, ÇORUM’DA!

Okuduğunuz haber
DAHA AŞACAK ÇOK ENGELİMİZ, ULAŞACAK ÇOK ZAFERİMİZ VAR

POLİS ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    DAHA AŞACAK ÇOK ENGELİMİZ, ULAŞACAK ÇOK ZAFERİMİZ VAR

DAHA AŞACAK ÇOK ENGELİMİZ, ULAŞACAK ÇOK ZAFERİMİZ VAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, teşkilatlarla biraraya geldi.

GÜNDEM      16 Eylül 2021 - 15:54     0

DAHA AŞACAK ÇOK ENGELİMİZ, ULAŞACAK ÇOK ZAFERİMİZ VAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, teşkilatlarla biraraya geldi.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’dan bilgiler alan Karaarslan ardından da basın toplantısı düzenledi.

AK Parti MKYK Üyeleri Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, TBMM Divan Katip Üyesi Mardin Milletvekili Şeyhmus Dincel, Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar,  İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in katıldığı toplantıda ilk olarak söz alan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı Çiğdem Karaarslan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “20 yaşındaki AK Parti’nin 20 yıldır kalesi olan Çorum’a hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Ahlatcı, Çorum’un merkezde 300 bine yaklaşan nüfusu, 16 belediyesiyle Anadolu’nun parlayan yıldızı olduğunu belirtti.

Milletvekili Erol Kavuncu da kısa bir konuşma yaptı.

Çiğdem Karaarslan ise, konuşmasına Çorum’da enerjinin, birlik beraberliğinin teşkilatlara yansımasının mutluluğunu ifade ederek başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin genelinde önemli ve kutlu bir mücadelenin verildiğini ifade eden Çiğdem Karaarslan, Çorum’un Anadolu insanının bereketinin ve çalışkanlığının yansıttığı çok önemli bir il olduğunu vurguladı.

Son dönemlerde muhalefet tarafından yürütülen siyasetin, yalan, dolan ve algı üzerinden yapıldığına dikkat çeken Çiğdem Karaarslan, teşkilatlara seslenerek, “Bizim teşkilatlarımızın varlık nedeni, sadece seçim zamanı oy talep etmek değildir.  Teşkilatlarımızın varlık nedeni sahada hep olmaktır, vatandaşın derdiyle dertlenmektir, vatandaşın gönlüne dokunmaktır. O nedenle şu an mücadele ettiğimiz şey akla hayale gelmeyen algı üzerinden yapılanlar ve söylenenlerdir. Sizin varlığınız bire bir vatandaşa bunları anlatmak için her zamankinden daha fazla dinamik olmanız lazım” diye konuştu.

Türkiye’nin bugün sahip olduğu en önemli şeyin bir dönem unuttuğu özgüveni yeniden kazanması olduğuna dikkat çeken Çiğdem Karaarslan, Türkiye’nin bütün badirelerden güçlenerek çıktığını ve covid salgınından da güçlenerek çıkacağına inandığını kaydetti.

Teşkilat mensuplarına çalışmalarında çok daha dikkatli olmalarını isteyen Çiğdem Karaarslan, “Daha yapacak çok işimiz var, gidecek çok yolumuz var. Aşacak çok engelimiz, ama ulaşacak çok zaferimiz var” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ