İSKİLİP’E MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ!

Okuduğunuz haber
DİKİCİ VE KUNDURACI ESNAFI BİRLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

40 ARAÇ VE 200 PERSONELLE KAR MÜCADELESİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    DİKİCİ VE KUNDURACI ESNAFI BİRLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

DİKİCİ VE KUNDURACI ESNAFI BİRLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

Dikici ve Kunduracılar Esnaf Odası tarafından oda üyelerine yönelik olarak birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

GÜNDEM      24 Ocak 2022 - 13:22     0

DİKİCİ VE KUNDURACI ESNAFI  BİRLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

Dikici ve Kunduracılar Esnaf Odası tarafından oda üyelerine yönelik olarak birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Oda Başkanı Cumhur Palabıyık ev sahipliğinde Kebapçızade Lokantası’nda verilen yemeğe Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Zübeyir Tuncel, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.

4 Ocak 2022 tarihinde yapılan Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda Oda Başkanı seçilen Cumhur Palabıyık birlik ve beraberlik yemeğinde yaptığı konuşmada, tüm oda üyelerine kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti.

Dikici ve kunduracı esnafına hizmet etmek için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade eden Palabıyık, birlikte büyük bir aile olduklarını ve bütün sıkıntıları hep birlikte aşacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, Arasta esnafına müjde vererek, Arasta’nın en kısa zamanda restore dileceğini dile getirdi. Arasta’yı yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Başkan Aşgın, restore projesinin hazır olduğunu belirterek, “Çöplü Arastası bizim kültürümüz, bizim medeniyetimizdir. Ahilik geleneğimizin yaşatıldığı bir arastamızdır” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ