ÇORM FK’DA ŞOK AYRILIK!

Okuduğunuz haber
DODURGA 50 MİLYON YATIRIM ALDI

5 SAAT SONRA TESLİM OLDU!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    DODURGA 50 MİLYON YATIRIM ALDI

DODURGA 50 MİLYON YATIRIM ALDI

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga’ya AK Parti iktidarı döneminde 50 milyon TL yatırım yapıldığını açıkladı.

İLÇELER      23 Agustos 2021 - 10:25     0

DODURGA 50 MİLYON YATIRIM ALDI

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga’ya AK Parti iktidarı döneminde 50 milyon TL yatırım yapıldığını açıkladı.

Milletvekili Ceylan’ın ziyareti sırasında konuşan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın merkez ilçe başkanlığından itibaren bugüne kadar her zaman kendilerine destek verdiğini hatırlattı.

AK Parti iktidarı döneminde Dodurga’nın 50 milyona yakın yatırım aldığını açıklayan Aydın, “Köy olarak teslim aldığımız, kaldırımı dahi olmayan Dodurga’yı desteklerinizle yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Tabii ki burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sizlerin ve tüm teşkilatlarımızın sayesinde bu hizmetleri yaptık” dedi.

Dodurga ilçesinin altyapı başta olmak üzere genel itibariyle ciddi bir sorununun olmadığını kaydeden Başkan Aydın, Dodurga’nın 50 yıllık su sorunu çözecek Alpagut Göleti’nin proje ihalesinin yapıldığını ve önümüzdeki süreçte bu konuda da sıkıntı yaşanmayacağını vurguladı.

İlçede yeni açılan bir caddenin de Çorum Belediyesi tarafından asfaltlandığını anlatan ve Başkan Halil İbrahim Aşgın’a da teşekkür eden Aydın, Dodurga’da belediye yönetimi, meclis üyeleri ve teşkilat olarak bir sıkıntılarının olmadığını, halk nezdinde de “Bir işe başladıysanız sonunu getirirsiniz” diye bir intiba bıraktıklarını anlattı.

Dodurga’da 1 etabın ardından 2. Etap TOKİ konutlarının da bitim aşamasına geldiğini söyleyen Aydın, vatandaşlardan gelen talep üzerine 3. Etap için de TOKİ’ye gerekle müracaatı yaptıklarını açıkladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ