ÇORUM’DA SEVGİYİ, İSTANBUL’DA MÜCADELEYİ ÖĞRENDİM

Okuduğunuz haber
EFE OTOMOTİV ÇORUM’U KARAVANLA BULUŞTURDU

ÇORUM 2023’E HAREKETLİ BİR EKONOMİ İLE GİRECEK

Anasayfa   /    Ekonomi    /    EFE OTOMOTİV ÇORUM’U KARAVANLA BULUŞTURDU

EFE OTOMOTİV ÇORUM’U KARAVANLA BULUŞTURDU

Çorum’un sevilen simalarından başarılı işadamı Fahri Yandık’ın sahibi olduğu Efe Otomotiv, tarafından NK Karavan Çorum ve Karadeniz Bölge Bayiliğini aldı.

EKONOMİ      10 Temmuz 2021 - 13:49     0

EFE OTOMOTİV ÇORUM’U KARAVANLA BULUŞTURDU

Çorum’un sevilen simalarından başarılı işadamı Fahri Yandık’ın sahibi olduğu Efe Otomotiv, tarafından NK Karavan Çorum ve Karadeniz Bölge Bayiliğini aldı.

NK Karavan Çorum ve Bölge Bayiliğini adan Efe Otomotiv’de yeni karavanların tanıtını görkemli bir törenle yapıldı.

Törene AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Lütfi Akdağ, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Efe Otomotiv Sahibi ve NK Karavan Çorum ve Bölge Bayi Fahri Yandık’ın açış konuşmasıyla tören başladı.

23 yıllık 2. El otomotiv sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Fahri Yandık, yılların getirdiği bilgi ve birikimle birlikte otomotiv sektöründe yeni bir alanla Çorumlulara hizmeti sürdüreceklerini kaydetti. NK Karavan Çorum ve Karadeniz Bölge Bayiliğini Çorum’da kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen Fahri Yandık, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Daha sonra Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın kürsüye geldi. Aşgın, açılışı yapılan mekanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, Halil İbrahim bereketi olmasını diledi. Aşgın, ayrıca Çorum Belediyesi olarak Karavan Parkı yapmayı planladıklarını açıkladı. Sıklık Tabiat Parkı içerisinde Karavan Turizm’ini Çorum’da canlandırmak için bir çalışma başlattıklarını anlatan Aşgın, Çorum’un her alanda olduğu gibi Karavan Turizm konusunda da merkez bir nokta olmasını amaçladıklarını anlattı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ise, Efe Otomotiv sahibi Fahri Yandık’a böyle bir tesisi Çorum’a kazandırdığı için teşekkür etti. Dünya’da 100 yılda bir rastlanabilen pandemi gibi küresel bir sıkıntının yaşandığını ifade eden Milletvekili Ceylan, bu süreci fırsata çeviren girişimci işadamlarının olmasından dolayı da ayrıca mutluluk yaşadıklarını vurguladı.

Türkiye’nin güçlü bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğu için çok şanslı olduğunun altını çizen Ceylan, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin de en kısa sürede atlatılacağını ve ülkenin geleceğinin aydınlık olduğunu dile getirdi.

Ceylan’ın konuşmasının ardından da Karavanların tanıtımı yapıldı. NK Karavan Çorum ve Bölge Bayi Fahri Yandık, Milletvekili Ceylan ve tüm davetlilere karavan hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgiler verdi.

Tanıtım töreni konuklara sunulan kokteyl ikramı ile sona erdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ