KAVUNCU’DAN CHP’Lİ ÖZEL’E TEPKİ!

Okuduğunuz haber
GENÇ KIZILAY’A TEMSİLCİ OLDU

HEM SORUN İLETTİ, HEM TEŞEKKÜR ETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    GENÇ KIZILAY’A TEMSİLCİ OLDU

GENÇ KIZILAY’A TEMSİLCİ OLDU

Genç Kızılay İskilip İlçe Temsilciliğine Cengiz Tomar’ın atandı.

İLÇELER      07 Ocak 2022 - 11:30     0

GENÇ KIZILAY’A TEMSİLCİ OLDU

Genç Kızılay İskilip İlçe Temsilciliğine Cengiz Tomar’ın atandı.

Türk Genç Kızılay Çorum Şube Başkanlığından yapılan açıklamada; Genç Kızılay Temsilciliği görevine Gönüllü hareketinde öncü olacağına inanılan Cengiz Tomar’ın asaleten atamasının yapıldığı duyuruldu.

Genç Kızılay İl Başkanı Av. Sefa Bedirhan Bolat, yaptığı açıklamada, “Genç Kızılay İskilip Şube Yönetimimiz genç, dinamik, gayretli ve çalışkan bir ekip ile oluşturuldu. Kızılay’ımızın koca bir çınar ağacı olduğunu, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla yürütüldüğünü, veren el ile alan elin buluştuğu, birlik ve beraberliğin arttığı bu dönemde Kızılay’ımızı sahipleneceklerine inanıyor, gönüllü kadrosuyla güzel işlere imza atacaklarından eminim. Hayırda öncü olacak Genç Kızılay Başkanımız Cengiz Tomar’a ve yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ