BELEDİYE VİLLA SİTESİ ARSASI SATACAK

Okuduğunuz haber
GENÇLERE VEKİL NASİHATİ!

ÇORUMLU GENCİN ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    GENÇLERE VEKİL NASİHATİ!

GENÇLERE VEKİL NASİHATİ!

AHLAKLI VE GÜVENİLİR OLUN

SİYASET      21 Aralik 2021 - 16:45     0

GENÇLERE VEKİL NASİHATİ!

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl temsilciliğinde gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen programda Milletvekili Oğuzhan Kaya, gençlerin sorularını cevapladı. Türkiye Gençlik Vakfı'nın çalışmalarını önemli bulan Milletvekili Kaya, "Bizler de sizler gibi zamanında gençlik hareketleri içerisinde bulunduk. Bizler de sizlerden birisiyiz. Çok çalışmalıyız, gayret etmeliyiz. Hep beraber ülkemizi iyi yerlere getirmeliyiz. Türkiye Gençlik Vakfının çalışmalarını başarılı buluyorum" dedi.

Kaya, “Ahlaklı olun, dürüst olun, güvenilir olun!” diyerek asıl özgürlüğün Allah’ın sınırları dairesindeki özgürlük olduğunu vurgulayarak, gençlere nasihatlerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ise, "Değerli büyüklerimizin vakfımıza yapmış olduğu ziyaretler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ortaokuldan liseye, liseden üniversiteye ve kadın aileye kadar uzanan milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutan faaliyetlerimizle gençlerimizle çalışmalar yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ