MARKETLERE ‘FAHİŞ FİYAT’ DENETİMİ!

Okuduğunuz haber
HIRSIZLAR, JANDARMADAN KAÇAMADI

İSKİLİP ZABITASINDAN FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    HIRSIZLAR, JANDARMADAN KAÇAMADI

HIRSIZLAR, JANDARMADAN KAÇAMADI

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, şüpheli araçta yaptıkları aramada çok sayıda hırsızlık malzemesi ele geçirdi.

ASAYİŞ      28 Aralik 2021 - 13:57     0

HIRSIZLAR, JANDARMADAN KAÇAMADI

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, şüpheli araçta yaptıkları aramada çok sayıda hırsızlık malzemesi ele geçirdi.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, sorumluluk bölgesinde bulunan Yaydiğin köyü mevkiinde gece saatlerinde icra ettikleri devriye faaliyetinde şüpheli araçta yaptıkları aramada çok sayıda hırsızlık malzemesi ele geçirdi.

Şüpheli araçta 2 adet mutfak tüpü, 7 adet traktör ön ağırlık, 20 litre. dizel yakıt, 9 adet banyo bataryası, 1 adet bakır tencere, 5 adet traktöre ait kalın demir parçası, 1 adet ekran teyp, 27 adet hayvan zinciri, 3 adet çeki zinciri buldu.

Yapılan detaylı araştırma ve soruşturma neticesinde araç içerisinde yakalanan malzeme ve ev eşyalarının çalıntı malzemeler olduğu ve köylerde bulunan ev ve eklentilerinden çalındığının tespit edilmesi üzerine yakalanan hırsızlık şüphelisi 3 şahıs, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alınarak haklarında adli soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞLARA UYARI MESAJI

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik önleyici tedbirlere ve şüphelilerinin yakalanması çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın özellikle hırsızlığa konu bakır kazan ve küçük ev eşyalarını yeteri kadar emniyet tedbiri almadan açıkta bırakmaması, hobi bahçelerinde bulunan evlerin kapı/pencerelerini kilitli bir şekilde bulundurması ve karşılaşılan şüpheli durumların 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Jandarma’ya bildirilmesi olayların önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacaktır.”İfadelerine yer verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ