ÇORUMLU OBASI’NI BİLAL ERDOĞAN AÇTI

Okuduğunuz haber
HİZMET AŞKI BUNU DA YAPTIRDI

AK GENÇLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞUYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    HİZMET AŞKI BUNU DA YAPTIRDI

HİZMET AŞKI BUNU DA YAPTIRDI

BAŞKAN İSBİR KENDİSİNİ MAHKEMEYE ŞİKAYET EDEN KİŞİLERE MİNÜBÜS TAHSİS ETTİ

İLÇELER      14 Ekim 2021 - 12:18     0

HİZMET AŞKI BUNU DA YAPTIRDI

Ortaköy İlçesi’nin çalışkan belediye başkanı Taner İsbir, bugüne kadar eşine benzerine az rastlanılan bir davranışta bulundu.

Gecesini gündüzünü Ortaköy’e hizmet etmek için harcayan Belediye Başkanı Taner İsbir, kendisini mahkemeye şikayet eden hemşehrilerini, mahkemeye tahsis ettiği araçlarla taşıdı.

Ortaköy ilçesinde yol açma çalışması yaparken 18 uygulamasına giden Belediye tarafından haksızlığa uğradıklarını iddia eden vatandaşlar, mahkeme duruşmasına maddi imkanları olmadığı için  gidemeyeceklerini anlatarak Belediye başkanı Taner İsbir’den destek istediler. Başkan İsbir de vatandaşlara iki adet minibüs tutarak Çorum’daki mahkemeye intikallerini sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “Yol açma yapılırken haksızlığa uğradıklarını iddia eden köylüler bizi mahkemeye verdiler. Ama duruşma günü geldiğinde anladım ki gidiş gelişleri için maddi imkanları yok. Belediye olarak iki minibüs tutarak duruşmaya intikallerini sağladık bunun da bir kamu hizmeti olduğuna inanıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ