TAHTASIZ’DAN ENGELLİ VATANDAŞLARA SICAK İLGİ

Okuduğunuz haber
İSBİR’DEN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

FEDERASYON BAŞKANINA TEPKİ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSBİR’DEN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

İSBİR’DEN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

İLÇELER      04 Ocak 2022 - 13:03     0

İSBİR’DEN AŞGIN’A TEŞEKKÜR!

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret ederek Ortaköy İlçesine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Önceki yıllarda da olduğu gibi 2021 yılında ilçelerinde bir çok hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan İsbir. “Gerçekleştirdiğimiz projeler ile ilçe halkımıza daha kaliteli bir yaşam sunduk. İmkanlarımızın eksik kaldığı dönemlerde Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’dan desteklerini talep ettik, ilçemize hizmet yolunda bizleri yalnız bırakmadı. Desteğini her zaman yanımızda hissettik. İlçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı İlçe halkım adına kendisine ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ