HLATCI, ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

Okuduğunuz haber
İSBİR, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

ÇORUM FK’NIN İNEGÖL MAÇI SEYİRCİSİZ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSBİR, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

İSBİR, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Ortaköy ilçesinde Öğretmenler günü kutlandı.

İLÇELER      26 Kasim 2021 - 12:07     0

İSBİR, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçedeki okullarda öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Ziyaretler sırasında konuşan Başkan İsbir, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün geleceğin teminatı olan nesilleri vatan millet , din devlet ülküsü içerisinde yetiştiren öğretmenlere minnet duygularının ifadesi olduğunu söyledi.

Öğretmenlik mesleğinin kaynağını sevgiden alan, dünyanın en saygın mesleklerinden birisi olduğunu ifade eden İsbir, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin aydınlık yarınları ve ülkemizin müreffeh geleceği öğretmenlerimizin ellerindedir. Onların bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak, görevlerini bundan sonra da üstün bir vazife anlayışı içerisinde yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ