VETERİNER HEKİM FATİH ERLİK, VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
JANDARMADAN SİLAH OPERASYONU!

VALİYE ÇORUM FK FORMASI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    JANDARMADAN SİLAH OPERASYONU!

JANDARMADAN SİLAH OPERASYONU!

Çorum İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen iki farklı operasyonda, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

ASAYİŞ      25 Eylül 2021 - 12:17     0

JANDARMADAN SİLAH OPERASYONU!

Çorum İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen iki farklı operasyonda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ile 28 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, silah kaçakçılığı ile mücadele ve ateşli silah kullanmak suretiyle gerçekleştirilen olayların önlenmesi kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, Merkez İlçe ve Mecitözü ilçesindeki iki ayrı adrese düzenlenen operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ile 28 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Ele geçirilen silahlara el koyan jandarma ekipleri, silahları bulunduğu adreslerin sahipleri hakkında adli işlem başlattı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ