TARİHİ ESER KAÇAKÇILARI YAKALANDI

Okuduğunuz haber
KALPAZANLAR YAKAYI ELE VERD

CEYLAN VE AŞGIN’A BAĞCILAR’DA SICAK KARŞILAMA!

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    KALPAZANLAR YAKAYI ELE VERD

KALPAZANLAR YAKAYI ELE VERD

Çorum’da sahte parayla hayvan alım-satımı yapan kalpazanlar Jandarmanın başarılı operasyonu ile yakalandı.

ASAYİŞ      07 Eylül 2021 - 11:28     0

KALPAZANLAR YAKAYI ELE VERD

Çorum’da sahte parayla hayvan alım-satımı yapan kalpazanlar Jandarmanın başarılı operasyonu ile yakalandı.

Konuyla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da tedarik ettikleri sahte para ile canlı hayvan alım satımı yapmak suretiyle vatandaşları dolandırmayı planlayan şahıslara yönelik Çorum İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce bir operasyon düzenlendi.  

Şüpheli şahısların üzerlerinde, kullandıkları araçlarında ve ikamet adreslerinde yapılan aramada; (79) adet 100 (yüz) TL sahte banknot olmak üzere toplam 7 bin 900 TL sahte para ele geçirildi.

Şüpheli şahıslardan (1)’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Açıklamada, “Hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımızın emeklerini korumak, aynı zamanda sahte para ve dolandırıcılık olayları ile mücadele kapsamında faaliyetlere aralıksız devam edilmektedir” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ