BİNEVLER VE BUHARA’DA SU KESİNTİSİ!

Okuduğunuz haber
KAMUOYUNU YANILTAN KİMSE İSTİFA ETSİN

ALKOLLÜ MEKANDA DÖVÜLEN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAMUOYUNU YANILTAN KİMSE İSTİFA ETSİN

KAMUOYUNU YANILTAN KİMSE İSTİFA ETSİN

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile ilgili bu kez ANAKÖY-DER’in programına katıldığı fotoğraflarıyla birlikte açıklamada bulundu.

SİYASET      29 Eylül 2021 - 11:32     0

KAMUOYUNU YANILTAN KİMSE İSTİFA ETSİN

 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile ilgili bu kez ANAKÖY-DER’in programına katıldığı fotoğraflarıyla birlikte açıklamada bulundu.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Bizim amacımız kamuoyunu yanıltmak değildir. Sorduğumuz tüm soruları bilgi ve belgeye dayandırarak soruyoruz” dedi.

“Bizi FETÖ taktiği ile suçlayanların, FETÖ taktiğini iyi bildikleri aşikârdır. Biz hiç bir zaman FETÖ ile ne iltisaklı ne de irtibatlı olduk” diyen Tuncay Yılmaz, “Sorularımızı belgelerle sorarız. Sizde belgelerle cevap verirsiniz. Ama görüyoruz ki herhangi bir belge olmadan yine basın bürosundaki birilerinin çirkin ağzıyla uyduruk cevaplar veriliyor” açıklamasında bulundu.

Bu zamana kadar sorduğu tüm soruların cevaplarını Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu dile getirerek meydan okuyan Tuncay Yılmaz,  “Şayet iddialarımızda yalan olan bir şey var ise tüm siyasi görevlerimden istifa edeceğim. Ama yayınladığım belgelerin doğruluğu ispat edilirse belediye başkanlığı görevinden Sayın Aşgın'ın da istifa etmesini istiyoruz. Çünkü meclisimizde teröristlerle birlikte yürüyen, destek veren kimseyi istemiyoruz. Kamuoyunu yanıltan kim ise siyasi tüm görevlerinden istifa etsin” ifadelerini dile getirdi.

Yılmaz, açıklamasına şöyle devam etti:

“Şimdi soruyoruz;

- Sayın belediye başkanı çiftçilik yapmış mıdır?

- Ana-köyder'in içerisinde hiç yer almış destek vermiş midir?

- Ana-köyder'in yurtdışı gezilerine katılmış mıdır?

- Bu fotoğrafta yer alan şahıslardan tutuklanan olmuş mudur?

- Tutuklanan olduysa bu kişilerin tutuklanma kriterleri nelerdir de bu kriterler Sayın Aşgın'a uygulamamıştır?

- Ana-köyder'e kesilen faturalar Aşgın'ın firmasına ait değil mi?

- Aşgın hayatının hiç bir aşamasında teröristlerle bir arada bulunmadı ise bu fotoğraf nerede çekilmiştir?

Biz sorduğumuz sorulara bizim ciddiyetimizde belgeleri ile cevaplar bekliyoruz. Uyduruk, belgesiz cevaplarla kamuoyunu yanıltmaya kimsenin hakkı yoktur.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ