ÇOKİŞ, İŞÇİ İLE İŞVEREN ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR

Okuduğunuz haber
KANDEMİR’DEN AŞGIN’A ÖVGÜ!

MARKETLERE ‘FAHİŞ FİYAT’ DENETİMİ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    KANDEMİR’DEN AŞGIN’A ÖVGÜ!

KANDEMİR’DEN AŞGIN’A ÖVGÜ!

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

SİYASET      28 Aralik 2021 - 13:56     0

KANDEMİR’DEN AŞGIN’A ÖVGÜ!

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Başkan Aşgın, Kandemir’e yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Kandemir, Başkan Aşgın’ı tebrik ederek “Hizmet nasıl yapılır, tevazu içerisinde gayret nasıl gösterilir adeta bunun yaşayan örnekleri Çorum’da. Sizleri gerçekten tebrik ediyorum.” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Çelik, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve çok sayıda partilinin katıldığı ziyarette konuşan Erkan Kandemir, Başkan Aşgın’a övgüler yağdırdı.

Çorum’u çok iyi gördüğünü ve Başkan Aşgın’ın gayretlerini bildiğini ifade eden Kandemir, “Ankara’daki mesainize şahitlik eden, duyan takip eden bir kardeşiniz olarak öncelikle sizi tebrik ediyorum. Öncelikle çok iyi bir ekip kurmuşsunuz. İşini bilen, işinin ehli arkadaşlarla çalışıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Aynı şekilde bir işin aşkla nasıl yapıldığının Çorum Belediyecilikte en iyi örneğini veriyor.” dedi.

“Tevazu içerisinde aşkla nasıl hizmet yapıldığını Çorum’da görüyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, bu dönemin tüm Türkiye’nin CHP belediyecilik anlayışıyla AK Parti belediyecilik anlayışını daha yakinen kıyaslama imkânı bulduğunu belirterek “2019 seçimlerinde biz bazı büyük şehirlerimizin belediye başkanlıklarını Cumhuriyet Halk Partisine kaptırdık. Milletimizin teveccühü bu yönde oldu. Fakat gördük ki CHP’de değişen hiç bir şey yok. 50 sene öncesinde nerden bakıyorlarsa bugün oradan bakıyorlar. Bir de bizim arkadaşlarımızın belediyecilik örneklerine bakıyoruz. Hizmet nasıl yapılır o tevazu içerisinde gayret nasıl gösterilir adeta bunun yaşayan örnekleri. Tevazu içerisinde aşkla nasıl hizmet yapıldığını Çorum’da görüyoruz. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Bu konudaki gayretinize ve mücadelenize biz şahidiz. Sizleri yürekten tebrik ediyor teşekkür ediyoruz. Ve Çorum’u 25 senedir bizlere emanet eden bu millete hakkıyla hizmet edebilmeyi bize nasip etsin. Tekrar sizleri yürekten tebrik ediyor, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız adına teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

“94 ruhu Çorum’da devam ediyor”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in belediyeyi ziyaretinde yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing verdi.

Konuşmasına sahabeler kenti, barışın, kardeşliğin merkezi Çorum’a hizmetkar olmayı nasip ettiği için hamd ederek başlayan Başkan Aşgın, “1994’ten bugüne 94 ruhu hiç kesintisiz belediyemizde devam ediyor. Allah’ın izniyle öyle umuyoruz ki daha uzun yılar da bu ruh burada devam edecek.” dedi.

31 mart 2019’ da görevi devraldıklarından beri gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Tüm milletvekillerimizin, İl Başkanımızın, tüm teşkilatlarımızın büyük destekleri var. 3 milletvekilimizle her konuda istişare halindeyiz. Bundan sonra da birlik beraberlikle aynı şekilde yürüyüşümüz devam edecek.” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ