TMO GENEL MÜDÜRÜ GÜLDAL’A HAŞHAŞ TEŞEKKÜRÜ

Okuduğunuz haber
KARABAĞ ZAFERİNİ UNUTMADILAR

KAFKAS'IN ANNESİ VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    KARABAĞ ZAFERİNİ UNUTMADILAR

KARABAĞ ZAFERİNİ UNUTMADILAR

Zaferin birinci yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Gençlik Vakfı  Çorum İl Temsilciliği Hürriyet Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle bu günü unutmadı.

GÜNDEM      09 Kasim 2021 - 10:45     0

KARABAĞ ZAFERİNİ UNUTMADILAR

Azerbaycan ordusu 30 yıldır Ermenistan’ın işgali altında bulunan Karabağ'ı geçtiğimiz yıl gerçekleşen savaş sonucunda 44 günde kurtardı.

Zaferin birinci yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Gençlik Vakfı  Çorum İl Temsilciliği Hürriyet Meydanı’nda çeşitli etkinliklerle bu günü unutmadı.

Yapılan etkinliklere yoğun ilgi gösteren Çorum halkı, Karabağ zaferi münasebetiyle böyle bir çalışma yapılmasından ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Etkinliklere Çorum’da yaşayan Azerbaycanlı öğrencilerde katılarak zaferi büyük bir coşkuyla kutladı.

Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, yaptığı açıklamada, “Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl temsilciği olarak Geçen sene gerçekleşen Karabağ zaferini kutlamak ve hatırlatmak sebebiyle böyle bir çalışma yaptık. Aynı hüznü ve sevinci paylaşarak iki devlet tek millet ruhuyla hep omuz omuza yürüdük. Geçen sene bugün bu kutlu yürüyüş zaferle taçlandı. Türkiye ve Azerbaycan dostluğu tarihten bu yana devam etmektedir. Bu dostluğu Karabağ zaferinde de görüyoruz. Türk SİHA ve İHA’larının faaliyetiyle Kardeş Azerbaycan’a desteğimizi sahada da göstermiş olduk. Bu kapsamda savaşta şehit olan can Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise hayırlı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ