BEYİN KANAMASI GEÇİREN GENÇ ADAM VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
KKTC BAŞBAKANINI ÇORUM’A DAVET ETTİ

TAHTASIZ’DAN KAVUNCU’YA GÖLET HATIRLATMASI!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    KKTC BAŞBAKANINI ÇORUM’A DAVET ETTİ

KKTC BAŞBAKANINI ÇORUM’A DAVET ETTİ

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ortaköy’ü ve Çorum’u tanıttı.

İLÇELER      27 Eylül 2021 - 10:53     0

KKTC BAŞBAKANINI ÇORUM’A DAVET ETTİ

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ortaköy’ü ve Çorum’u tanıttı.

İsbir,  22-24 Eylül tarihleri arasında Akdeniz Belediyeler Birliği heyeti ile KKTC Belediyeler Birliği arasında gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı.

İlçesinin tanıtımı için sürekli bir çaba içerisinde olan Başkan İsbir, Kıbrıs’ta da bu çabasına devam etti. İsbir, KKTC Başbakanı Ersan Saner, İçişleri Bakanı Kutlu Evren ve Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ile de görüşerek Ortaköy ve Çorum hakkında kendilerine bilgiler verdi.

 Ortaköy, Şapinuva, İncesu kanyonu ve Çorum’un tarihi ve doğal güzelliklerinden bahseden Başkan İsbir, KKTC Başbakanı Ersan Saner’i de Ortaköy’e ve Çorum’a davet etti.

Başbakan Ersan Saner ise Başkan İsbir’in ilçesi ve ili için yapmış olduğu tanıtımın kendilerinde merak uyandırdığını belirterek, “İnşallah Ana Vatana geldiğimizde Başkan İsbir’in misafiri olmak isteriz. Kendisine vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ