ÖNCELLER, SALMA TAVUKÇULUKTA ÖNCÜ!

Okuduğunuz haber
KÖYDE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

KÖYLÜLERİN SU ANLAŞMAZLIĞINI KAYA ÇÖZDÜ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    KÖYDE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

KÖYDE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

Çorum’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ      06 Ekim 2021 - 12:45     0

KÖYDE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

Çorum’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen C.E. ile R.T.(55) arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine C.E., R.T.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

C.E., olay esnasında R.T.'nin yanında bulunan ve iddiaya göre kavgayı ayırmaya çalışan 24 yaşındaki H.K'yi de yanında taşıdığı silahla bacaklarından vurarak yaraladı.

Olayın ihbarı ile bölgeye çok sayıda jandarma sevk edilirken, yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan R.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

JANDARMA ZANLIYI ARIYOR

Jandarma bir kişiyi öldüren ve bir kişiyide yaralayan C.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ