ERDAL’DAN TARAFTARA JEST!

Okuduğunuz haber
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR

ÇORUM’UN YARARINA TÜM PROJELERİN ARKASINDAYIZ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İLÇELER      22 Kasim 2021 - 14:07     0

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Şahiner, hükumetin ülkenin ciğerlerine kadar işleyen ekonomik krizi görmezden gelmeye devam ettiğini, uydurdukları ‘Her şey yolunda’ sloganı ile de vatandaşa şirin görünmeye çalıştığını ifade etti.

PARAMIZ PUL OLMUŞ, DEĞERSİZLEŞMİŞ DURUMDA

Şahiner, hükumetin her fırsatta ‘Biz iktidara gelmeden önce bu ülkede kuyruklar vardı’ sözlerini eleştirerek, ‘Un’un torbası olmuş 320 lira, benzin, mazot, LPG almış başını gidiyor. Eskiden kuyruk vardı ama paramız değerliydi. Şimdi de bakın her köşede kuruş hesabı yapan vatandaşlarımızın oluşturduğu kuyruklar var ve paramız pul olmuş, değersizleşmiş durumda’ dedi.

AYÇİÇEK YAĞINI İNTERNETTEN ALIYORUZ

Başkan Şahiner, ‘Mevcut hükumetin beceriksizliği yüzünden yaşanan ekonomik sıkıntıların sonucu olarak, özellikle ayçiçeği yağına peş peşe yaşanan ZAM yağmurları, vatandaşların internetten araştırarak ucuz yağ siparişi verdiği bir dönemde yaşar olduk. Yakında ekmeği de internetten sipariş vermeyiz inşallah’

BU KIŞ KİMSE ISINAMAYACAK

Esnaf iflasın eşiğinde, dolar dizginlenemiyor kısaca bu kış kimse ısınamayacak diyen Başkan Şahiner, “Malum kış ayı geldi, insanlar evlerinde doğalgazı açtı. Ama korkuyor evdekiler fazla yakmaya. İnsanlar, şimdiden gelecek olan doğal gaz faturasını düşünmeye başladı. Vatandaşları, bu kış faturalar felaket şekilde zorlayacak. Bu kış ısınamayacak insanlar” dedi.

MAZOT VAR! PARA YOK!

Akaryakıt ürünlerinin fiyatlarındaki artış nedeni ile ülkede araç kullanımının artık lüks duruma geldiğini belirten Şahiner, ‘Kapında araban var, depoda yakıt yok! Benzin istasyonlarında yakıt var! Cebinde yakıt alacak paran yok! Ülke uçuyor. Ama hükumetin söz verdiği gibi değil kapılmış bir ekonomik fırtınaya oradan oraya şuursuzca uçuyor.

İŞ-KUR VAR! İŞ YOK!

İşsizlerin özellikle de gençlerin İŞ-KUR kapılarında oluşturdukları kuyruklar bizleri derinden yaralıyor diyen Şahiner, ‘Kömürün tonu olmuş 3 bin 500, Un’un torbası 320 lira. Yağ almış başını gidiyor. Eeee İş-Kur önünde kuyruk var bu insanlara iş te verilmiyor.

VATANDAŞ PALAVRA DİNLEMEKTEN BIKTI !

Mevcut hükumet artık bu işi götüremez hale geldi diyen Şahiner, “Vatandaş her gün televizyonlarda, haberlerde palavra dinlemekten bıktı, usandı. Yaptık, ettik. Yapacağız, edeceğiz. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Artık bu ülkenin işini bilen güçlü, istikrarlı kadrolara ihtiyacı var’ dedi.

YANDI, BİTTİ, KÜL OLDU !

Açıklamasının sonunda, devlet memuru ve bürokrat olduğunu unutup, hükümetin İl ve ilçe başkanı gibi çalışan şahıslara ‘köprüden önceki son çıkıştasınız’ diye seslenen Başkan Şahiner, “Yıllarca bu ülkede baskı, hukuksuzluk, haksızlık yapıldı. Unuttuk mu sanıyorsunuz? Gün az kaldı, hesabını sizde vereceksiniz. Arkanızı dayadığınız, dağ diye gördüğünüz güç yıkıldı, altında kalacaksınız. Aklınızı başınıza alın, almazsanız aklınız da sizi yok edecek. O güvendiğiniz dağ, ‘Yandı, Bitti, Kül Oldu’ Hiç kimse unutmasın ki, bu düzen elbet değişecek. Milletimizin verdiği yetkiye dayanarak bütün engelleri aşmaya devam edeceğiz. Bu necip milletin hakkını, hukukunu kimsenin tekeline bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ