ÇORUM TARİHİNİN EN BÜYÜK ATLI ETKİNLİĞİ

Okuduğunuz haber
MAGANDALAR YİNE İŞ BAŞINDA!

EKER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Anasayfa   /    Gündem    /    MAGANDALAR YİNE İŞ BAŞINDA!

MAGANDALAR YİNE İŞ BAŞINDA!

ÇORBİS’E ZARAR VERENLERE YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

GÜNDEM      09 Kasim 2021 - 15:55     0

MAGANDALAR YİNE İŞ BAŞINDA!

Çorum Belediyesi tarafından hizmete sunulan Çorbis, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bazı kendini bilmezler de bilerek ve kasten bisikletlere zarar veriyor. Belediye, güvenlik kameralarına takılan ve kimliği tespit edilen kişiler hakkında yasal işlem başlatacak.

Hizmete girdiği günden bugüne kadar 21 binden fazla abone sayısına ulaşan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çorbis’in bisiklet ve istasyonlarına bilerek zarar verenlerin tespitini yaptıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, kamu malına zarar veren zihniyeti anlayamadıklarını, bisikletlere zarar verenlerin ne gibi bir amacının olduğunu anlayamadıklarını söyledi.

Her istasyonda güvenlik kamerası bulunduğunu, şehrin işlek cadde ve sokaklarında ise şehir güvenlik kameralarından hatalı ve kasten zararlı kullanan magandaların bir bir tespit edildiğini hatırlatan Lemzi Çöplü, “7 gün 24 saat hizmet veren Çorbis istasyonları ve bu istasyonlarda bulunan bisikletlere zarar verenlere yasal işlem başlatacağız. Geçtiğimiz günlerde bazı vatandaşlar bisikletlerin sepet kısımlarına binerek sepetleri kırıp, kasten park yerlerine ciddi zararlar vermiş. Bisikletlere zarar veren şahısları tespit ettik. Bu kişiler hakkında gerekli yasal işlemleri başlattık” dedi.

 

BİSİKLETLERİN TAMİRATINA BAŞLANDI

Magandaların zarar verdiği bisikletlerin Çorum Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğünde tamirat işlemleri başladı. Bisikletlerin eksiklikleri giderildikten sonra tekrar kullanıma sunulacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ