HASTANEYİ YASA BOĞAN KAYIP!

Okuduğunuz haber
MİLLET KIRAATHANESİ’NDE KİTAP OKUMA GRUBU OLUŞTURULUYOR

BELEDİYE'DEN ROBOTİK KODLAMA KURSU

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    MİLLET KIRAATHANESİ’NDE KİTAP OKUMA GRUBU OLUŞTURULUYOR

MİLLET KIRAATHANESİ’NDE KİTAP OKUMA GRUBU OLUŞTURULUYOR

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay hizmete açılan Şehitler Parkı Millet Kıraathanesi’nde kitap okuma grubu oluşturuluyor.

KÜLTÜR-SANAT      18 Kasim 2021 - 18:27     0

MİLLET KIRAATHANESİ’NDE KİTAP  OKUMA GRUBU OLUŞTURULUYOR

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay hizmete açılan Şehitler Parkı Millet Kıraathanesi’nde kitap okuma grubu oluşturuluyor.

Ufku genişletmek ve daha birçok farklı faydayı sağlayabilmek için kitap okuma etkinliklerine önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Çorum Belediyesi olarak Şehitler Parkında hizmete sunduğumuz Millet Kıraathanesi’nde kitap okuma grubu oluşturuyoruz. Her ay bir kitap belirleyeceğiz ve bu kitabın duyurusu bir ay önce yapılacak. Duyuru yapıldıktan bir ay sonra kitap dostları bir araya gelerek kitabın kritiğini gerçekleştirecekler” dedi. Başkan Yardımcısı Candan, “ilk programımızda Bosna’nın özgürlük mücadelesinin lideri olan ve aynı zamanda İslam düşünürü olan Aliya İzzetbegoviç’in İslam Deklarasyonu isimli eseri yer alacak. 10 Aralık saat: 18.30’da konuşmacı Necat Yazıcı’nın katılacağı kitap okuma grubu etkinliğimize tüm kitap dostlarımızı bekliyoruz” çağrısında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ