DEVLET HASTANESİNDE YIKIM BAŞLADI

Okuduğunuz haber
MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR, ÇORUM’A GELECEK

BALCI, PALANDÖKEN'E TALEPLERİ İLETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR, ÇORUM’A GELECEK

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR, ÇORUM’A GELECEK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milli Savuma Bakanı Hulusi Akar’ın önümüzdeki ay Çorum’a geleceğini açıkladı.

SİYASET      09 Eylül 2021 - 11:08     0

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR, ÇORUM’A GELECEK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milli Savuma Bakanı Hulusi Akar’ın önümüzdeki ay Çorum’a geleceğini açıkladı.

Eski devlet hastanesinin yıkımı ile ilgili düzenlenen basın açıklaması sırasında konuşan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Milli Savunma Bakanımız ile yaptığımız görüşmede kendisini Çorum’a davet ettik ve geleceğini ifade etti. Bakanımızı Çorum’da ağırlayacağız. Acemi Birliği ile ilgili ayrılan alanda kendisi heyetiyle birlikte bizzat incelemelerde bulunacak. Artı Çorum’un savunma sanayisi ile ilgili olarak burada geniş katılımlı bir toplantı düzenlenecek. Bu toplantıda da savunma sanayisine Çorum’un katkılarının ne olabileceğini de burada beraber değerlendirelim dedi. Bu anlamda Milli Savunma Bakanımızı meclis açıldıktan sonra Çorum’da ağırlayacağız” dedi.

Polis Moral Eğitim Merkezini kazandırdık!

Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı açıklamalarının devamında, “Biz bu arada hiçbir zaman boş durmuyoruz. Çorum’a bölgede hiç olmayan Polis Moral Eğitim Merkezini de kazandırdık. Bölgenin en büyük tesislerinden birisi olacak. Polisimize hizmet edecek. Aynı zamanda vatandaşımıza da hizmet edecek. Bir polis evi gibi olmayan 70 dönüm arazi üzerine Samsun yolunda çok kıymetli bir tesisi de Çorum’a kazandıracağız. Ve yine yapmış olduğumuz görüşmelerde Çorumumuzun şuanda ihtiyacını karşılayamaz hale gelen adalet sarayımızı da yanına yaptıracağız. Dolayısıyla Çorum halkı şundan emin olsun vekillerimiz, il başkanlığımız işinin üzerinde! Vatandaşlarımızdan gelen taleplerin tamamını karşılamaya yönelik olarak önemli çalışmalarıda birlikte yürütüyoruz” ifadelerini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ