Okuduğunuz haber
MİNİKLERİN ÇEVRE DUYARLILIĞI!

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NE ZİYARET

Anasayfa   /    Gündem    /    MİNİKLERİN ÇEVRE DUYARLILIĞI!

MİNİKLERİN ÇEVRE DUYARLILIĞI!

Çorum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi, minik öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor.

GÜNDEM      17 Ocak 2022 - 17:27     0

MİNİKLERİN ÇEVRE DUYARLILIĞI!

Çorum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi, minik öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bekir Aksoy İlkokulu öğrencileri de merkezi gezerek hem çevre konusunda yapılan çalışmaları yerinde görme imkânı buldu hem de yetkililerden bilgiler aldı.

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği programda 120 öğrenci sıfır atık ve geri dönüşüm konularında bilgiler alarak merkezde yapılan çalışmaları inceledi. Evsel katı atıkların kaynağından azaltılması ve geri kazanım sistemine dâhil edilmesine yönelik çalışmalar yapan Çorum Belediyesi, bu kapsamda öğrencilere çevre bilinci aşılıyor, geri dönüşüm çalışmalarını her kesimle paylaşıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli öğrencilere yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Öğrenciler de yetkilileri dikkatle dinlerken çeşitli sorular sordu. Böyle bir tesisin Çorum’a kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve ilgililere teşekkür eden öğrenciler yetkililere çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda öğretmen ve öğrencilere poşet kullanımını azaltmak için bez çanta ve daha yeşil bir çevre için tohum kalem hediye edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ