HEM SORUN İLETTİ, HEM TEŞEKKÜR ETTİ

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

MEYDAN PROJESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

Sungurlu’da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, öğrenciler emniyet kemerleri takılı olduğu için kazada yara almadı.

İLÇELER      07 Ocak 2022 - 11:32     0

ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

SUNGURLU - Sungurlu’da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, öğrenciler emniyet kemerleri takılı olduğu için kazada yara almadı.

Alınan bilgiye göre, Sungurlu-Çankırı karayolunda otomobil ile öğrenci taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kazada otomobil ile servis şoförü hafif şekilde yaralandı. Serviste bulunan öğrencilerin tamamı ise emniyet kemerleri takılı olduğu için kazada yara almadı.

Şoförler kaza yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğrencilerde taşıma şirketi tarafından gönderilen bir başka servis aracı ile okullarına gönderildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ