OSMANCIK'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER

Okuduğunuz haber
ÖĞRETMENLİK, GÜCÜNÜ SEVGİDEN ALAN MESLEKTİR

ÇESİAD’TAN HEMŞEHRİ ZİYARETİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÖĞRETMENLİK, GÜCÜNÜ SEVGİDEN ALAN MESLEKTİR

ÖĞRETMENLİK, GÜCÜNÜ SEVGİDEN ALAN MESLEKTİR

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, öğretmenler gününe ilişkin bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      24 Kasim 2021 - 10:43     0

ÖĞRETMENLİK, GÜCÜNÜ SEVGİDEN ALAN MESLEKTİR

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, öğretmenler gününe ilişkin bir mesaj yayımladı.

Çiftçi mesajında, “Hepimizin hayatında kalıcı izler bırakan, toplumun rehberi, geleceğin mimarı olan saygıdeğer öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü tebrik ediyorum” dedi.

Çiftçi mesajına şu şekilde devam etti:

"Ülkemizi daha yaşanılır hale getirmek ve milletimizi medeniyet yarışında en öne geçirmek için görevlerini fedakârca yapan öğretmenlerimizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen; bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. İstikbalimize bizleri taşıyacak olan gücümüz, tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, üretken, açık fikirli, dinamik, bilgi ve sorumluluk sahibi nesillerdir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir.Tarihin her döneminde öğretmenlerine en üstün değeri veren bir medeniyetin mensupları olarak bizler de bu kıymetli mesleğin saygınlığının korunması için gayret göstermeliyiz. Bu düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılmış olsalar bile hayat öğretmenliğine devam eden büyüklerimize hayırlı-uzun ömürler niyaz ediyorum. Ülkemizin her köşesinde büyük bir fedakârlık ve sorumluluk anlayışıyla görev ifa eden değerli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ