KAFKAS’IN ANNESİ DUALARLA UĞURLANDI

Okuduğunuz haber
OĞUZLAR’DA DUYGU DOLU ANMA!

SUNGURLU’DA HAREKETLİ SAATLER!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OĞUZLAR’DA DUYGU DOLU ANMA!

OĞUZLAR’DA DUYGU DOLU ANMA!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla Oğuzlar'da anma etkinlikleri gerçekleştirildi.

İLÇELER      15 Kasim 2021 - 12:57     0

OĞUZLAR’DA DUYGU DOLU ANMA!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla Oğuzlar'da anma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Anma etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Atatürk Parkı’nda Atatürk büstüne çelenk konulması ve saygı duruşunun ardından Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Şehit Hüseyin Damar Konferans Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program sunuldu.

Oğuzlar Kaymakamı Onur Alp Bıçakcı, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, İlçe idare amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile ilçe halkının katılımıyla Atatürk anıldı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eserleri ile bizlere ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Ulusumuzun bağımsızlık mücadelesinde yol göstericiliği, öncülüğü, liderliği ile dünyaya örnek olan Atatürk’ü ve bağımsızlık mücadelesi ile bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan eden ecdadımızı ilelebet yaşatacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ